У Росії в 2022 році пенсію отримуватимуть чоловіки і жінки у віці 61,5 року і 56,5 року відповідно. При цьому просто досягнення пенсійного віку не достатньо, заявляють в уряді, і вимагають також наявність необхідного стажу і певної величини індивідуального пенсійного коефіцієнта. Ось тільки є в Росії особливі категорії громадян, яким допомога від держави надається навіть в 40 років.

Так, стало відомо, що сестра відомого композитора і виконавця Дмитра Малікова, солістка групи" Нові самоцвіти " Інна Малікова, через суд отримала право на дострокову пенсію в 44 роки. Про це пишуть РосСМИ.

Вся справа в тому, що за законодавством РФ, артисти балету, еквілібристи, гімнасти і акробати мають право піти на дострокову пенсію після 15 років стажу, а заслужені артисти танцювального жанру і вокалісти можуть претендувати на неї після 20 років роботи.

Відомо, що деякий час тому Інна подала документи на оформлення дострокових виплат, проте Пенсійний фонд Росії (ПФР) відповів їй на звернення відмовою.

Тоді за справу взявся батько співачки, народний артист Росії і за сумісництвом керівник ВІА "самоцвіти" Юрій Маліков, який довів право дочки на виплати з державної скарбниці. Таким чином Басманний суд Москви задовольнив позов Інни Малікової до підрозділу Пенсійного фонду про право на дострокову страхову пенсію по старості.

ДО РЕЧІ, позов був поданий на початку серпня, але його розгляд відбувся днями.

Співачка ніяк не коментує рішення суду, а ось в мережі дії Інни Малікової багато росіян засудили.

"І не соромно старенькій-артистці?…", "Яка сором'язливість", "Прикро за всіх, хто дійсно працює" - написали коментатори.

На думку звичайних громадян країни, і так багата зірка виклянчила собі пенсію в той час, як іншим доводиться економити.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що зірка" кріпак " показала фото свого чоловіка.

Нагадуємо, що фотограф зловив унікальний момент для відображення пікантного кадру з Лесею Нікітюк.

Також портал Hyser інформував, що дочка Олі Полякової показала дорослі фото.