Оля Полякова запропонувала Маші Єфросиніної зняти своє YouTube-шоу, в якому можна буде обговорити все на світі і розповісти про важливі теми для жіночої аудиторії. І хоча телеведуча була не готова до нових проектів, але все-таки ризикнула. Так з'явилося шоу "Взрослые девочки", яке поки що складається з 6 відео, які в сукупності за 3 місяці отримали 6,5 млн переглядів.

Мало того, шоу отримало нагороду "Кращий YouTube проект року". На честь цього Маша Єфросиніна одягла шикарну сукню і вирушила за заповітною статуеткою. Полякова не змогла бути присутньою на даному заході через щільний новорічний графік. Фото з вручення були опубліковані на особистій сторінці Єфросиніної в мережі Instagram.

Знаменитість в шикарній чорній сукні, з красивим декольте і довгим розрізом подолу уздовж стегна викликали фурор у шанувальників проекту. Також у ведучої під сукнею можна було розгледіти круті колготки з декором зі страз.

Шанувальники прийшли в дикий захват як від самого факту отримання нагороди, так і від зовнішнього вигляду Єфросиніної. Оля Полякова першою привітала зіркову подругу з успіхом.

Варто відзначити, що в шоу «Взрослые девочки» українські знаменитості обговорюються все і вся – починаючи від особистого життя і навіть зачіпаючи тему інтимних відносин, і закінчуючи інсайдами про інших зірок вітчизняного шоу-бізнесу.

Раніше інформаційний портал Hyser інформував, що Лариса Гузєєва була помічена в спальні молодого чоловіка.

Також, Злата Огневич важко переживає провал "Холостячки".

Нагадуємо, що Оля Полякова похвалилася незвичайним вбранням.