Актриса Христина Асмус показала шанувальникам, нас колько втомилася від нескінченних проектів і постійної роботи. Артистка часто каже, що втомлюється на зйомках і спить буквально по кілька годин на день, а для нормального функціонування організму.

Так, екс-дружина Гаріка Харламова опублікувала фото, зроблене в гримерці. На її обличчі був розтікся грим, а волосся скуйовджене. Христина Асмус у підписі до фото звернулася Дідові Морозу і озвучила йому свої прохання: «Дорогий Дідусь Мороз, я в цьому році була розумницею і дуже багато працювала 👊 🏻 можна мені в наступному році хоча б по 4 години сну? 🙈».

До слова, артистка розповіла не так давно відчула на собі шквал хейтерської критики, оскільки розповіла про те, що є прихильницею вакцинації від ковіда. Знаменитість написала, що кінець року, що минає був для неї вкрай складним, оскільки вона кілька разів потрапляла в лікарню, в тому числі, з дочкою Анастастасією.

Але замість співчуття вона отримала масу звинувачень в тому, що вона закликає людей вакцинуватися, а все інше розповіла "для красного слівця".

Тоді ображена артистка повідомила: "І понеслааааааась!!!!! 1000 людей відписалися за 2 години!! І мене звинуватили у всіх смертних гріхах відразу. Навіть мало не в розвалі Союзу". Вона зазначила, що більше не буде такою відвертою і попросила всіх відписалися терміново повернутися.

До слова, після виходу на екрани провокаційної кінострічки "Текст" за Христиною Асмус закріпилася слава скандальної актриси і активної учасниці постільних сцен. У тандемі з Іваном Янковським вона зобразила таку пристрасть на екрані, що багато хто повірив в те, що між ними не тільки дружба, але і щось більше.

Раніше "Hyser" писав про те, що нові фото співака Андрія Губіна змусили шанувальників заплакати.

Також наш портал розповів про те, що Христина Асмус показала складні постільні пози.

Нагадуємо, що відома актриса розповіла про стосунки з Андрієм Данилком.