У Мережу потрапила дуже скандальна інформація, в якій колишній учасник «Холостячки-2"вирішив розповісти всю правду про те, що відбувається насправді на реаліті-шоу. Український режисер Юрій Рудий заявив про те, як насправді проходять зйомки.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Оглядач»

Юрій Рудий публічно зробив дуже гучну заяву і розповів, що всі образи учасників реаліті-шоу-вигадка. Навіть є чоловіки, які ховаються за не справжнім успіхом.

Крім цього, чоловік сам зізнався, що прийшов на проект тільки заради піару. Більш того, майже всі чоловіки і навіть сама Злата Огневич прийшли на шоу, щоб пропаритися.

Юрій Рудий
Юрій Рудий

"ФІНАЛ!!! От чесне слово, не хотів нічого коментувати, але моя аудиторія, особливо мої улюблені «хейтери» чекають на мою скандальну думку щодо фіналу проЄкту… В першу чергу я би хотів від всього серця привітати щасливого переможця @zadvornyi_andrii та закохану в нього @zlata.ognevich Скажу чесно і відверто, я вболівав саме за Андрія, тому що його життєва позиція мені дуже близька Але я буду не я, якщо не додам до свого тексту перчинки Буду відвертим, я добросовісно подивився увесь сезон від свого позору і до позору фіналістів і дуже радий, що всі свої майбутні вечори п’ятниць не буду більше марнувати даремно, як цієї осені перед телевізором з пальцем на кнопці швидкої перемотки (лайвхак: вмикаєте телеканал на Інтернет-платформі не о 19:00, а в 21:00 і промотуєте всі реклами та скучні сопливі моменти)Хочу подякувати цьому проЄкту, що познайомився з чудовими людьми, лише заради них я дивився це шоу. Тепер я маю нових знайомих крутих блогерів Цікаво почитати в коментарях як вам вибір Злати?!",- підписав пост колишній учасник "Холостячки-2".

Колишній учасник "Холостяки-2" сказав, що автори проекту придумують образи для чоловіків, щоб вони привертали увагу аудиторії.

Юрій Рудий поділився тим, що йому сказали бути брутальним і агресивним чоловіком на проекті.

Юрій Рудий
Юрій Рудий

Коли друзі Юрія побачили його по телевізору на проекті, вони просто не могли повірити в те, що бачать, так як їх друг в реальному житті – добряк, який уникає скандалів.

Нагадаємо, що Злата Огневич розповіла про те, що вона пережила після проекту.