Своє особисте життя зірка "Кварталу 95", Олена Кравець завжди намагалася тримати за сімома замками, тому інформацію про те, хто такий Сергій Кравець знайти дуже складно. Не так давно актриса сама розповіла деякі інтимні подробиці їх з чоловіком життя.

Так, 21 грудня на YouTube-каналі української ведучої Маші Єфросиніної вийшло інтерв'ю з актрисою студії "Квартал 95" і багатодітною матір'ю Оленою Кравець.

Особливо Єфросиніну, як власне і більшість українців, хвилювало питання Як можна поєднувати настільки бурхливе телевізійне життя і особисте, адже чоловік Олени Кравець, Сергій Кравець, не частий гість на світських тусовках.

Олена не стала приховувати, що, за повсякденною побутовою рутиною і кар'єрою, в якийсь момент їм з чоловіком довелося звертатися за допомогою до психолога, так як на горизонті було розлучення.

Тепер же вони обов'язково знаходять час, щоб побути удвох вдома, а також часто, залишаючи дітей на няню, ходять в кіно.

"У нас є няня вихідного дня. Я помітила вже якусь суботу поспіль-ось ми знаємо, що все, прийшла Олена. Олена прийшла! А значить, можна просто повалятися у ванній без: "Мама! Мам?!", "Льон, ти виходиш? Ленчик – - "Так, я виходжу". Тобто без ось цього всього. І ми валяємося у ванні",-розповіла 44-річна Кравець.

"Удвох?"- уточнила Єфросиніна.

"Так, - підтвердила Кравець. - Ми не можемо іноді наговоритися. Соррян, це, напевно, якийсь інтимний момент".

До слова, Олена і Сергій Кравець разом ще зі студентської лави, а свої стосунки вони зареєстрували в 2002 році. Пара виховує трьох дітей: дочку Марію (2003) і двійнят Івана і Катерину (2016).

Відзначимо, що глядачі змогли побачити Олену Кравець зовсім з іншого боку і залишили безліч позитивних відгуків про інтерв'ю.

  • "Дякую Машу і Олену за круте інтерв'ю - така глибина, щирість, мудрість і справжні людські драми і перемоги. Спасибі, що показуєте світ не ідеальним, а таким як він є з можливістю насолоджуватися ним!";
  • "Яка ж Олена осмислена і мудра, я в захваті від неї, вже який рік😍";
  • "Від слів цієї жінки котяться мурашки і неймовірно заряджає🤗";
  • "Я просто не очікувала, що Олена такої глибини людина! Коли вона говорила про свій останній довгий матч, я просто хотів встати і сказати БРАВО! Мене аж мурашило від її слів..."

Раніше Hyser писав про те, що старша дочка Євгена Кошового увірвалася в український шоу-бізнес.

Також Hyser повідомляв, що Євген Кошовий з "кварталу" похвалився дуже інтимним татуюванням.

Нагадаємо, що "Квартал 95" показав Кошового зі справжнім волоссям.