Мільйони глядачів на просторах кількох десятків країн чекали і ось воно, продовження історії життя і дружби двох дуже різних сімей. Росія, Білорусія, Грузія — куди тільки не кидала долі Будько і Ковальових, лише тільки щоб сьомий сезон все ж вийшов в ефір.

У той час, як російський глядач тільки в передчутті перегляду улюбленого мільйонами серіалу, українці вже змогли побачити першу серію в минулий понеділок і висловити про неї свою думку.

Так, на думку глядачів, нові серії дуже сильно відрізняються від старих: хоч акторський склад той же, але акторська гра вже не ТА, та й знайомі сюжетні лінії змінені до невпізнання.

Навіть найвідданіші шанувальники поскаржилися на втрачений дух саги, що відсутня колишня доброта і безпосередність головних героїв і тепер серіал представляє з себе клішований набір епізодів з передбачуваними ходами і гегами.

У коментарях до відповідних публікацій українські глядачі розкритикували "сватів" у пух і прах:

  • "Серіал раніше був дуже життєвим і максимально простим, а зараз він теж якийсь плоский";
  • "Дурниця якась, даремно чекав";
  • "Якось все тепер аж надто молодіжно, не так, як у колишніх смішних серіях";
  • таке враження іноді складається, що моментами знімалося на мобільний телефон, Ось серйозно. Сюжет на нулі, дух цього фільму, на жаль, втрачено;
  • "Від" Сватів " тут тільки заставка з піснею і назва, саундтрек, сценарії серій вкрадені з інших серіалів, Женя взагалі Жахливо грає. Вибачте, але я розчарований, 4 роки знімати таке треба постаратися ще";
  • "7-ий сезон розчарував. Маячня якась. Занадто багато біганини і криків. Немає тієї душевності, що була в минулих сезонах. Немає єдиної історії( сюжету), серії між собою абсолютно не пов'язані, як якісь уривки, то одне, то інше";
  • "Видно, що“ Свати"вже не ті".

До речі, не так давно актор Сергій Марочкін у своєму блозі на " Яндекс.Дзен " вже говорив, що сьомий сезон "Сватів" поступатиметься попереднім за якістю. Вся справа в тому, що на знімальній майданчику постійно панували дуже напружені відносини: Добронравову і деяким його колегам по сцені було заборонено відвідувати Україну, сценарій листувався не один раз, зйомки раз у раз доводилося переносити.

Відзначимо, що в Росії прем'єра серіалу намічена на 27 Грудня. Нових " Сватів "покаже телеканал" Росія-1 " - першу серію нового сезону можна буде побачити 27 грудня о 21:20. Крім того, показ запланований і в Білорусі.

Раніше Hyser писав про те, що дочка Анастасії Заворотнюк розповіла, як кожен день рятують її маму.

Також наш портал повідомляв про те, що Анна Седокова вирушила відзначати день народження в Монако і показала, як снідає без одягу.

Нагадуємо, що Наташа Корольова похвалилася дружбою з Філіпом Кіркоровим і засвітила фото з особистого архіву.