У переддень Нового року знаменитості все частіше говорять про те, що потрібно дарувати, в чому потрібно зустрічати Тигра, що готувати на новорічний стіл і навіть що дивитися в ці кілька святкових днів. Це дуже допомагає зорієнтуватися тим шанувальникам, хто не знає, як і де шукати інформацію з приводу трендів майбутнього року.

Так співачка Настя Каменських підказала шанувальникам перелік найвдаліших, на думку співачки, подарунків на Новий Рік. Для максимального залучення уваги, знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram яскравий знімок в шикарній червоній сукні. Уздовж стегна сукня мала розріз, який приманив погляди чоловічої половини підписників зірки.

Каменських дала дуже слушні поради і назвала найвдаліші презенти: адвент-календар, красиві домашні дрібниці (посуд, текстиль, декор), підписку на онлайн-платформи за типом Netflix, квитки на концерт, корисні подарунки, а також канцелярію. Користуючись нагодою, Каменських нагадала про благодійну новорічну компанію від фонду, який допомагає онкохворим дітям.

Шанувальники в коментарях до посту всипали співачку компліментами, а також розповіли про свої подарунки.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що український шоумен Євген Кошовий налякав українців свіжими фотографіями.

Нагадуємо, що співачка Надя Дорофєєва показала таку незвичайну позу для фото, якій позаздрить сама Волочкова.

Також портал Hyser інформував, що музичний виконавець Юра Шатунов поділився деталями своєї гірськолижної відпустки.