Знаменита актриса і зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна опублікувала на своїй сторінці в соцмережі пост, в якому показала, як виглядає її чоловік.

Артистка довгий час не говорила про свій шлюб і не демонструвала свого коханого, а тому шанувальники були переконані, що вона незаміжня. Обранця зірки українського кінематографа звуть Євген Третяк і він займається продюсування. Пара офіційно узаконила відносини в 2018 році.

На знімку Анна Сагайдачна позувала, ніжно притулившись, до чоловіка. "Найчастіший питання мені в Інстаграм: "А ви що, заміжня?"- пояснила знаменитість.

У коментарях до публікації фоловери відзначили, що пара виглядає дуже гармонійно і побажали їм сімейного щастя:

До слова, в одному з недавніх постів зірка розповіла про те, як після важкого знімального дня із задоволенням повертається додому і насолоджується сімейним затишком: "Обійняти своїх дорогоцінних чоловіків, зробити гарячий чай, запалити свічки (Тіма дуже любить, щоб горіли свічки🕯), затопити камін і пару ковтків вина або може сьогодні навіть приготую свій улюблений зимовий напій - глінтвейн 🍷".

Разом з чоловіком Анна Сагайдачна виховує сина Тимура:

Анна Сагайдачна з чоловіком і сином. Фото: Instagram

Раніше "Hyser" писав про те, що Микита Добринін і Даша Квіткова влаштували спекотну фотосесію і довели, що не втратили пристрасть у відносинах.

Також наш портал розповів про те, що Оля Полякова вийшла на публіку в дивному корсеті і викликала подив шанувальників.

Нагадуємо, що Надя Дорофєєва ошелешила фанатів несподіваними змінами іміджу.