Російська актриса Христина Асмус в черговий раз зіткнулася з хвилею хейта на свою адресу. Знаменитість розповіла про те, що після публікації поста про перенесені захворювання і заклику вакцинуватися від ковіда, гості її сторінки буквально ополчилися проти неї.

Більш того, деякі з них навіть відписалися від неї з дуже невтішними формулюваннями. Йдеться про публікацію, в якій екс-дружина Гаріка Харламова поділилася подробицями минулого року. Йдеться про наступний пост:

Потім зірка зізналася, що несподівала такої кількості негативу до себе. За словами Христини Асмус, майже відразу близько 1000 чоловік відписалися від неї в Instagram, хоча вона всього лише зазначила, що після затяжної хвороби усвідомила важливість вакцинації: "гаразд, сорян, що написала «вакцинуйтеся», замість «не знаю, як ви, А я після місяця в лікарні все-таки за вакцину» соглас згодна, це різні речі. Але ви теж гарні, блін 😂".

Також Христина Асмус звернулася до екс-фоловерів і повідомила їм, що більше не буде ділитися подібними публікаціями: "Гей! 1000! Повертайтеся назад! Я тепер буду намагатися уникати дієслова в постах😂 😂 😂".

Не секрет, що до критики знаменитість звикла давно. Наприклад, після виходу на великі екрани скандального кінофільму "Текст" її охрестили однією з найскандальніших представниць сучасного кінематографа. А через Відверті постільні сцени з актором Іваном Янковським, її звинуватили в зраді тоді ще офіційному чоловікові шоумена Гаріку Харламову.

Раніше "Hyser" писав про те, що Віра Брежнєва розбурхала соцмережі атмосферним фото і похвалилася творчим досягненням.

Також наш портал розповів про те, що Наташа Корольова похвалилася ефектними кадрами з Філіпом Кіркоровим і повідала про їхні стосунки.

Нагадуємо, що Анастасія Волочкова засвітила неприємну залисину на потилиці.