Головна героїня "Холостячки-2" Злата Огневич повідомила своїм шанувальникам в Instagram про те, що їх історія кохання з переможцем шоу Андрієм Задворним завершилася. Вона заявила, що чоловік прийняв рішення піти першим, але і її почуття до нього пройшли.

У коротких сторіс вона попросила своїх фоловерів не надсилати їй скріншоти зі сторінки Андрія і не розповідати про його публікаціях, адже їй від цього боляче.

"Я вас дуже хочу попросити: не надсилайте мені скріни сторіс Андрія, цитати з його постів, фотографії. Тому що мені від цього боляче і неприємно", – сказала Злата.

Скріншот сторіс, instagram.com/zlata.ognevich

35-річна Огневич не сказала, що її почуття пройшли, але заявила, що відпустила його.

Скріншот сторіс, instagram.com/zlata.ognevich

"Ця людина добровільно пішла з мого життя. Я закрила за ним двері і поставила крапку в цих відносинах", – сказала українська співачка.

Вона не вірить у продовження їхньої історії з Андрієм Задворним. Зараз в її серці порожнеча по відношенню до чоловіка. "Холостячка" впевнена, що їх історія закінчилася.

"В даний момент в моєму серці абсолютна порожнеча по відношенню до цієї людини. Особисто я вважаю історію повністю завершеною", - підкреслила Злата.

Як відомо, перемогу в шоу здобув Задворний, коли Огневич прийняла від нього пропозицію руки і серця, відмовивши Дмитру Шевченку. Однак після того, як шоу закінчилося, Андрій заявив, що більше нічого не відчуває до співачки.

Раніше Hyser писав про те, що Злата Огневич у нижній білизні розсекретила улюблену позу.

Також Hyser повідомляв, що новий "Холостяк" показав своє обличчя і розповів, кого він хоче прямо в ефірі.

Нагадаємо, що Злата Огневич розповіла, як Андрій Задворний розбив їй серце.