Співачка Наташа Корольова звернулася до своїх українських глядачів і повідомила їм важливу новиною. Як відомо, зірка давно живе і працює в РФ і давно не приїжджала з концертами в Україну.

Вона не раз говорила, що дуже тужить українській публіці. І ось артистка написала у своєму мікроблозі про те, що завдяки каналу «Інтер» збулася її багаторічна мрія – виступити перед українськими фанатами.

"Наташа не прощається з тобою! Дорогий мій, улюблений український глядач❤️ як же приємно знову зустрітися з тобою напередодні Нового року! Спасибі телеканалу Інтер за можливість порадувати своїх глядачів одним з кращих моїх кремлівських шоу - «Ягідка»🍒" - написала вона.

Фолловери сприйняли на" ура " слова знаменитості. Але однією з перших пост співачки прокоментувала її мама Людмила Поривай:

Також не обійшлося і без зауважень з приводу того, що у своїй концертній програмі Наташа Корольова цілком могла б обійтися і без свого коханого Сергія Глушка.

Більш того, останнім часом артистку звинувачують в тому, що вона буквально намагається "протягнути" в шоу-бізнес свого сина Архипа. При цьому, на думку глядачів, молода людина не володіє видатними вокальними спобностями, та й його акторські таланти залишають бажати кращого.

Але незважаючи на критику, зіркові мама і син продовжують вести Музичний хіт-парад на популярному російському каналі і дивувати публіку не тільки оригінальними діалогами, а й недоладними концертними нарядами.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Седокова показала, як снідає без одягу.

Також наш портал розповів про те, що Тіна Кароль відмовила у відносинах відомо українському акторові.

Нагадуємо, що Стас П'єха розповів про те, в якому стані знаходиться його знаменита бабуся.