Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк показала, як зустріла день Святого Миколая і які подарунки піднесла племінницям.

Для того, щоб провести сімейне свято в максимально затишній і комфортній обстановці, зірка вирушила на малу батьківщину – до Хмельницького. Вона прогулялася разом з маленькими племінницями до міської ялинки, а потім в мікроблозі опублікувала кадри того, як дівчатка готувалися до цього важливого свята.

Знаменитість подарувала племінницям іграшки. Молодша родичка Анна стала володаркою нової ляльки. Леся Нікітюк навіть влаштувала міні-виставу під назвою "пологи", щоб показати, як іграшковий малюк опинився в їхньому будинку.

До слова, передноворічні сюрпризи Леся Нікітюк робить не тільки своїм рідним, а й посторнним людям. Наприклад, телезірка повідомила, що готова підтримати початківців стартаперів і розповісти про їх дітище на своїй сторінці в соцмережі, але для цього повинні бути виконані певні умови.

Артистка пояснила, що не хотіла б зіткнутися з нечесними людьми і рекламувати тільки доступні продукти. "Я як ніхто інший знаю, що зараз досить складно розвивати свій бізнес і заробляти гроші!"- заявила Леся Нікітюк.

Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль похвалилася фігурою в нижній білизні.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова в очреденой раз стала посміховиськом, виконавши кумедний танець.

Нагадуємо, що Настя Каменських приміряла на себе спокусливий латексний наряд і викликала захват соцмереж.