Прийнято вважати, що знамениті актори готові радувати глядачів на екрані виключно за шалені гонорари.

Однак російська актриса Христина Асмус розвіяла цей стереотип і зізналася, що готова зніматися безкоштовно в картинах, які дійсно її зацікавили.

Так, екс-дружина Гаріка Харламова взяла участь у проекті під назвою «ESCAPE», за сюжетом якого грає дружину вченого. І все б нічого, але він проводить над їх спільною дочкою експерименти…

«2 роки тому моєму агенту подзвонив молодий режисер з маленькою надією, що я знімуся у нього в кіно, та ще й безкоштовно ☺ ️ А я візьми, та й знімися. І з великим задоволенням! 🤩» - пояснила зіркова блондинка.

За словами Христини Асмус, з моменту виходу на великі екрани, ця кінострічка отримала успіх і глядацьке визнання: "тому що молодих і початківців треба підтримувати! Тому що команда супер і все з великою любов'ю ❤️ За цей час фільм обріс величезною кількістю премій і шанувальників🏆 🎬".

Фанати відзначили, що знаменитість допомогла зробити цю картину неймовірно зворушливою. Загалом, любителі філософським кіноісторій поставили їй досить високі оцінки:

Втім, не обійшлося і без критичних зауважень хейтерів:

Раніше "Hyser" писав про те, що дочка Анастасії Заворотнюк розповіла про те, як кожен день рятують її маму.

Також наш портал розповів про те, що Анна Седокова вирушила відзначати день народження в Монако і показала, як снідає без одягу.

Нагадуємо, що Наташа Корольова похвалилася дружбою з Філіпом Кіркоровим і засвітила фото з особистого архіву.