Мікроблог популярного російського актора Станіслава Садальського останнім часом рясніє спільними фото з колегою по цеху Тетяною Кравченко. Артист показує, як вони проводять час на репетиціях вистави "Цвях сезону", а також відвідують ресторани або просто прогулюються по вулиці.

Кадри з зашкалюючим рівнем милоти з'являються на його сторінці в Instagram настільки часто, що деякі фоловери засумнівалися в тому, що знаменитостей пов'язує не тільки дружба, але і щось більше.

При цьому Станіслав Садальський не завжди виставляє Тетяну Кравченко у вигідному світлі і не на всіх фото вона виходить ефектно. Наприклад, в одній з нових публікацій артистка, на думку інтернет-користувачів виглядає помітно постарілою і кілька стомленою. А деяким фоловерам здалося, що зірка серіалу "Свати" вибрала не зовсім відповідний її зовнішності loоk.

У підписі посту друг Тетяни Кравченко пояснив: "Все наше життя останнім часом — суцільні нерви: пандемія, інфляція, криза... І так важливо в цьому океані стресу знаходити острівці радості. для нас трьох радість "Цвяха"".

Розкритикували хейтери і інший образ актриси. У тому числі, їй порекомендували ретельніше підбирати аксесуари і змінити зачіску, щоб виглядати привабливіше:

Раніше "Hyser" писав про те, що легендарна Лія Ахеджакова виступила проти кремлівського режиму.

Також наш портал розповів про те, що Лайма Вайкуле налякала Андрія Данилка безглуздим жартом.

Нагадуємо, що актриса Анна Кошмал показала знімки з досвідченим партнером.