Знаменитий російський співак Андрій Губін останнім часом лякає шанувальників своїм станом здоров'я. Йдеться про те, що артист втратив колишню привабливість і веде самітницький спосіб життя і говорить при цьому, що він серйозно хворий.

У недавній бесіді з журналістами росЗМІ музикант зізнався, що страждає від неврологічної недуги і саме тому у нього випадають зуби і він постійно відчуває біль у всьому тілі.

Наприклад, представники популярної російської радіостанції були ошелешені зовнішнім виглядом виконавця, коли він прийшов до них у студію, щоб дати інтерв'ю. Дружина одного з ведучих зізналася в Instagram: "Чоловік каже, що коли він прийшов до редакції - вони самі очманіли😕 дуже сумно, звичайно.... особливо згадуючи його пісні, переглядаючи його кліпи. Адже він був кумиром!".

Андрій Губін дає інтерв'ю росЗМІ. Фото: Instagram

Андрій Губін дає інтерв'ю росЗМІ. Фото: Instagram

Андрій Губін дає інтерв'ю росЗМІ. Фото: Instagram

Але коли виконавець був на вершині слави, то виглядав зовсім інакше і мільйони фанаток буквально сходили по ньому з розуму. Втім, сам він не раз говорив про те, що не вважає себе поп-ідолом, а у відносинах з протилежною статтю завжди думає про партнерку: "Я завжди думаю про жінку, коли займаюся з нею любов'ю."

У 90-і роки чутки про те, що якась прихильниця виконавця чекає від нього дитину, з'являлися із завидною регулярністю. Але, як відомо, дітей у артиста так і не з'явилося. Незважаючи на те, що в його житті було багато жінок і потенційних дружин.

Раніше "Hyser" писав про те, що Христина Асмус показала складні постільні пози і викликала захват соцмереж.

Також наш портал розповів про те, що Анна Седокова похвалилася пікантним фото і продемонструвала вміння снідати без одягу.

Нагадуємо, що Тіна Кароль відмовила у відносинах відомому українському акторові.