Мало хто уявляє собі Андрія Данилко дитиною. Він зовсім не підвладний часу - який був 20 років тому, таким залишається і сьогодні.

Однак сам Данилко не проти поділиться своїми дитячими фотографіями, що задовольнити інтерес своїх вірних шанувальників. Один такий знімок з'явився на офіційній сторінці Вєрки Сердючки в соціальній мережі Instagram.

На фото зображений маленький Андрійко в однорічному віці. Малюк дуже серйозний, з суворим поглядом дорослого чоловіка. В руках у дитини іграшкова рибка на колесах. Знімок зроблений в кращих радянських традиціях - на ліжку на тлі килима. Фото зроблено в Полтаві в 1974 році.

Шанувальники не стримувалися у виразах і написали дуже багато милих коментарів. Такі теплі фото викликають у кожного власні флешбеки, які пов'язані зі своїм дитинством або зі своїми дітьми.

У минулому 2020 році у Андрія Данилка трапилася особиста трагедія - не стало його мами. Світлана Волкова померла у віці 83 років. Проживала в передмісті Полтави, де син купив квартиру, так як мати після виходу на пенсію захотіла жити ближче до природи. Останні кілька років жінка хворіла, а тому Данилко перевіз її до Полтави, де купив квартиру, щоб старша сестра могла доглядати за матір'ю. Від чого Світлана Волкова померла не повідомляється.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що відома українська актриса розповіла про роман з Андрієм Данилком.

Нагадуємо, що Тіна Кароль відмовила відомому акторові в залицяннях.

Також портал Hyser інформував, що дочка Анастасії Заворотнюк розповіла про стан матері.