Наталія Смирнова, Микола Сліченко, Юрій Петров, Анатолій Рудаков, а тепер і Олена Наумкіна. Всі вони були воістину талановитими артистами, ось тільки більш нічого не зіграють, залишившись лише в пам'яті глядача.

Так, стало відомо, що 16 грудня пішла з життя талановита радянська актриса театру, кіно і телебачення, яка багато років віддала знаменитому МХАТу імені Горького, Олена Наумкіна. Жінці було 73 роки.

Про смерть артистки повідомив режисер Андрій Моргунов на порталі "КІНО-театр.ру", залишивши коротку ремарку" світла пам'ять", пишуть росЗМІ.

Причини смерті і місце поховання знаменитості поки не повідомляються.

Шанувальники творчості Наумкіної були засмучені цими новинами. Вони висловили свої слова співчуття і згадали, що ця тендітна жінка " не загубилася у фільмі "Сумки інкасатора" серед Томкуса, Буркова, Баніоніса і Фатєєвої. Більш того, за словами шанувальника, "і сьогодні серед величезного потоку жінок-юристів, які заполонили екран, образ, створений Оленою Наумкіною, залишається на висоті і мало хто до нього дотягується".

Відомо, що Олена Олексіївна Наумкіна народилася 24 травня 1948 року. Більшу частину свого часу жінка віддала театру.

Так, після закінчення Вищого театрального училища імені Щукіна в 1971 році, її прийняли в МХАТ імені Горького, а потім, після розпаду трупи, артистка до 2007 року служила в театрі, що зберіг свою історичну назву, під керівництвом Тетяни Дороніної.

Що ж стосується кіно, то талановита актриса дебютувала в 1969 році, ще будучи студенткою, - їй дісталася головна роль в картині динари Асанової "Рудольфіо".

Широкому глядачеві наумкіна також відома за кіноальманахом "цей фантастичний світ", а також таким стрічкам, як " іронія долі, або з легким паром!", "Повернення Будулая", "Будинок біля кільцевої дороги", "очікування", де вона грала як епізодичні ролі, так і головні.

Раніше Hyser писав, що днями в Москві попрощалися з режисером фільму "Асса" Сергієм Соловйовим", який помер на 78-му році життя через проблеми з серцем.

Нагадавши, у мережі повідомили про те, що помер дуже відомий російський актор.