Фанати "СВ-шоу" завжди підозрювали, що різкий відхід Гелі з успішного проекту пов'язаний зі складними взаєминами актриси з Андрієм Данилко. Багато хто були впевнені, що у колег був роман з вельми невдалим кінцем, через що молода дівчина зірвалася з насидженого місця.

Детальніше про стосунки Данилка та Щоголевої інформує Гордон, посилаючись на психологічне шоу «Не бреши мені».

У житті Гелю звуть Радмила Щоголева. Вона народилася в Києві, закінчила профільний вищий навчальний заклад і стала актрисою. Як саме дівчина потрапила в "СВ-шоу" не повідомляється, проте точно відома причина її відходу.

Щоголева розповіла, що спочатку думала про те, що в проект повинна зайти молода дівчина, і вийти звідти теж повинна молодою. І ці думки добив випадок із загиблим звукорежисером шоу, який переносив захворювання на ногах, і помер через кілька днів після повернення до Києва з гастролей. Тоді актриса для себе вирішила, що не буде жертвувати здоров'ям заради проекту. Так дівчина покинула шоу. Однак викликає сумніви і тривогу те, що про своє рішення Щеголева не повідомила Андрію Данилко, і навіть директор нібито не знав про прийняте зіркою рішення.

Також "Геля" відповіла на хвилюючі питання – якими були відносини між нею і молодим Данилком. За словами актриси, вони були дуже близькі, і досі вона вважає його рідною людиною. Також актриса натякнула, що була закохана в нього, але не мала чіткої відповіді з приводу інтимних зв'язків з актором. В цілому, судячи з відео, Щоголевій дуже боляче згадувати той час, очевидно, що вона шкодує через те, що покинула шоу, і боїться говорити правду про почуття до Данилко.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що Ольга Сумська похвалилася неймовірною схожістю з Анджеліною Джолі.

Нагадуємо, що Христина Асмус показала пікантні фото з ванною.

Також портал Hyser інформував, що дочка Анастасії Заворотнюк вперше за довгий час розповіла про матір.