Дуже відвертою і неймовірно жіночною постала перед шанувальниками популярна співачка Віра Брежнєва в новій публікації в Instagram.

Знаменитість порадувала шанувальників своєю розповіддю про долю свого нового музичного творіння. За її словами, вона до кінця не була впевнена, наскільки трек "зайде" слухачам.

« Як це круто, коли творчість знаходить свого глядача... Пісня ТИХО вийшла в альбомі і я розуміла, що вона особлива. Тільки ось лірику рідко крутять по радіо. Хоча пісня мені дуже близька і мною улюблена, саме тому вона з'явилася в альбомі» - пояснила екс-солістка групи "ВІА Гра".

Але композиція знайшла настільки великий відгук у серцях слухачів, що артистка не зуміла стримати захоплених емоцій і прийняла рішення зняти кліп на неї. "Спасибі вам за відгуки, за добрі слова, за ніжність, яка в вас відгукнулася. Це космічно прекрасно " - подякувала зірка своїх шанувальників.

В якості ілюстрацій до своїх слів вокалістка опублікувала яскраві фотофрагменти з нового кліпу, в якому змінила кілька нарядів:

Однією з перших пост Віри Брежнєвої прокоментувала її подруга і популярний український дизайнер Катя Сільченко:

Буквально за день до цього Віра Брежнєва ділилася відеофрагментом з нової роботи і також купалася в захоплених відгуках і компліментах:

Фанати знаменитості переконані, що ця відеоісторія-своєрідна "машина часу":

Раніше "Hyser" писав про те, що Христина Асмус показала фанатам спекотні кадри з ванної.

Також наш портал розповів про те, що дочка Анастасії Заворотнюк повідомила про те, як кожен день рятують її маму.

Нагадуємо, що Ані Лорак вийшла на сцену в провокаційному вбранні і викликала шквал захоплених емоцій шанувальників.