Лідер політичної партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко чого тільки не робила, щоб нагадати про себе: сирники готувала, в пінг-понг грала, сосиску на заправці їла і навіть стукала на барабанах днями. Однак, найкраще українці запам'ятали її любов до одягу категорії "люкс".

Багато хто пам'ятає розпатлане чорне волосся, водолазки і міні-спідниці Юлії Володимирівни Тимошенко на самому початку її політичної кар'єри. Ось тільки з часом політик змогла отримати особистого стиліста, який тепер ретельно стежить за тим, щоб образи народного депутата не повторювалися.

Як правило, зараз лідер політпартії "Батьківщини" займається шопінгом переважно в Італії та Франції. При цьому в гардеробі домінують речі від відомих брендів Louis Vuitton, Yves Saint Laurent, Prada, Chanel, Dior і Gucci, а також велика частина гардеробу Тимошенко відшита українським дизайнером – Айною Гассе.

До речі, ось уже другий рік поспіль Юлія Володимирівна віддає перевагу строгим, але жіночним сукням, відмовившись від ділових брючних костюмів.

Днями Юлія Тимошенко в черговий раз з'явилася в карколомному образі. Так до Верховної Ради політик прийшла в білому стильному костюмі. Фото з сесійної зали поділився у своєму профілі Іnstagram Олексій Гончаренко.

До речі, на думку стилістів, щоб з'явитися на важливому заході в ідеально білому костюмі, потрібно володіти певною рішучістю, якої Тимошенко, до речі, не позичати.

Раніше Hyser писав, що Юлія Тимошенко з'явилася на засіданні уряду в незвичайному вбранні, який викликав справжній фурор.

Також наш портал повідомляв, як змінився стиль Юлії Тимошенко з початку її кар'єри і до сьогоднішнього дня.

Нагадаємо, що Юлія Тимошенко здивувала всіх вбранням за кілька тисяч доларів.