Співачка Наташа Корольова у міцних обіймах "поп-короля" Філіпа Кіркорова. Саме це побачили користувачі соціальної мережі Instagram, коли зайшли на сторінку артистки. Знаменита естрадна "русалка" розповіла фанатам про те, які стосунки її пов'язують з екс-чоловіком Алли Пугачової.

Артисти зустріли в закуліссі Кремлемського палацу, де брали участь у зйомках «новорічного вогника». Наташа Корольова позувала в сукні анімалістичного забарвлення. Крім того, для максимальної ефектності картинки виконавиця одягла норкову шубу. А її фотокомпаньйон у властивій йому манері позував у розкішному концертному костюмі світлого кольору з "металевим" блиском:

У коментарях до посту фоловери обсипали артистів компліментами, але не обійшлося і без колючих хейтерських зауважень:

Варто відзначити, що в мережі часто говорять про те, що Наташа Корольова з роками стає схожа не на естрадну Діву, а на фриковатую шоу-бізнесову діячку. Її стиль одягу викликають обурення у тих, хто стежить за модою і стилем.

Невтішних коментарів удостоюється і її син-Архип Глушко, який також любить експериментувати з образами і нарядами. Втім, ніякі колючі зауваження не змушують членів зоряного сімейства переглянути свої "гардеробні" переваги і продовжують дивувати публіку екстравагантними нарядами:

Раніше "Hyser" писав про те, що Наташа Корольова здивувала шанувальників новою зовнішністю.

Також наш портал розповів про те, що Сергій Лазарєв осоромився на сцені з Лерою Кудрявцевою.

Нагадуємо, що Христина Асмус вперше показала себе без білизни і викликала захват соцмереж.