Ось уже більше 3-х років 50-річна Анастасія Заворотнюк бореться з пухлиною головного мозку і для сім'ї це не тільки матеріальні витрати, але в першу чергу - величезний стрес. Не дивно, що дочка не витримала.

Всім вже давно відомо, що дізнатися про реальний стан зірки ситкому "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк практично нереально. Так, сім'я артистки з самого початку її хвороби просила всіх поважати їх приватність, тому жодним чином не коментувала здоров'я знаменитості. Зараз лише відомо, що популярна актриса зуміла зупинити розвиток хвороби і іноді вона виїжджає в клініку в Москву зі свого будинку в Крекшино. Крім того, сусіди кажуть, що Анастасія гуляє навколо будинку, не виходячи за паркан щоб її ніхто не зміг помітити.

На тлі всього цього дуже переживає про такий стан справ дочка Анастасії Заворотнюк, Анна. Так, 25-річна дівчина розраховувала після навчання вийти заміж і залишитися жити в США, проте хвороба матері повністю порушила її плани і вона повернулася в Росію.

Сьогодні Анна зізнається, що морально вона виявилася не готовою до таких випробувань, тому їй довелося звертатися до психолога, щоб побороти затяжну депресію.

"Я від себе можу сказати, що у зв'язку з хворобою мами, я на довгий час провалилася в досить сильну депресію. Справжнісіньку, не таку, коли люди стигматизують цю хворобу і називають нею пару днів коли сумують. У зв'язку з цим я почала звертатися до різних фахівців. І в кінцевому підсумку, знайшла свого психолога, який витягує мене з чорної діри", - відверто розповіла дівчина своїм передплатникам.

Шанувальники Анни нехай і не в перший раз прочитали одкровення про депресію, але все ж постаралися її підтримати.

"Моя сильна дівчинка! У тебе все буде прекрасно";" Я дуже рада за тебе, Красуня і розумниця! А матусі твоїй одужання"; "Моє Малятко, ми поруч"; "Ми так сумуємо за Анастасією Юріївною", - написали фоловери Анни Заворотнюк.

Ось тільки були і ті, хто дорікнув Анну, що зараз вона відпочиває в теплих краях, а не піклується про матір, як це заведено в суспільстві.

Раніше "Hyser" писав про те, що Христина Асмус опублікувала архівне фото і розповіла про те, як була "ворожкою".

Також наш портал розповів про те, що Максим Галкін засмутив шанувальників зовнішнім виглядом.

Нагадуємо, що Сергій Лазарєв вирвав Лері Кудрявцевій жмут волосся під час виступу на сцені конкурсу "Пісня року".