Кар'єра Ані Лорак стрімко мчить вгору. У цьому співачці допомагають, в тому числі, дуети із зірковими колегами. Адже такі творчі колаборації змушують "обмінюватися" шанувальниками, привертати увагу куди більшої аудиторії, ніж було до цього.

Власне тому, в переддень Нового року артистка намагається «промацати» грунт і дізнатися, з якими музикантами в наступному році слід об'єднатися.

Заради такого ненав'язливого опитування, співачка опублікувала фото з колегою, який виступає під сценічним ім'ям Мот, з яким ще в 2017 році Ані Лорак випустила хіт «Сопрано».

Фото з концерту, очевидно новорічного, співачка опублікувала на своїй сторінці в мережі Instagram. На ньому Лорак в сукні, яка вже встигла прославитися і стала своєрідною головоломкою - розріз уздовж стегна змушує задуматися, а одягла співачка нижню білизну?

Під коментарями до публікації, фанати влаштували справжнє детективне розслідування - так одягла труси Лорак чи ні. Звичайно, були і цілком адекватні коментарі, в яких шанувальники писали про бажаних дуетах співачки, і робили компліменти зірці.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що Леся Нікітюк показала шикарне чорне плаття з глибоким розрізом.

Нагадуємо, що Даша Астаф'єва в банному халаті засвітила груди.

Також портал Hyser інформував, що Григорій Лепс потрапив у психлікарню.