Стало відомо, що популярна співачка Маша Распутіна влаштувала свою дуже скандальну дочку на роботу. Через те, що зовсім недавно вона зробила кілька дуже гучних заяв, її зіркова мати вирішила конкретно взятися за свою дочку.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Starhit»

Є інформація, що Маша Распутіна і її коханий чоловік їздили в будинок моди. Подружжя намагалися не спілкуватися з журналістами, так як останнім часом сім'я Маші Распутіної потрапляє в дуже багато скандалів. Однак співачка заявила про те, що дуже сильно сподівається в наступному році придбати душевний спокій.

Варто відзначити, що Маша Распутіна дуже сильно неспокійна своєю дочкою - 21-річною Марією Захаровою, яка стала героїнею численних ток-шоу.

Марія Захарова неодноразово виставляла сімейне життя на загальний огляд на ток-шоу. Вона навіть розповідала про домагання з боку зведеного брата і напружені стосунки з батьком.

Для того щоб хоч якось заспокоїти свою дочку і відвернути її від скандальних інтерв'ю, Маша Распутіна прийняла рішення влаштувати дочку на роботу в компанію Керімової.

Марія Захарова
Марія Захарова

"Ми з Машею розмовляли на цю тему. Вона, дуже переживає через всі останні події. Я сказала, що готова ввести її молодшу дочку в світ моди. У нас була вакансія-менеджер по роботі з VIP-клієнтами. Робочий графік - з 11 до 22 годин. Два вихідних на тиждень. Зарплата гідна, плюс відсоток від продажів. У Маші - прекрасна зовнішність, вона молода, у неї хороший смак. Думаю, що у неї все вийде. А потім, дивись, сама стане дизайнером", - розповів роботодавець про дочку Маші Распутіної.

Що стосується 21-літньої Марії Захарової, то вона вчиться, як не дивно, в МДІМВ. Це говорить, що батьки скандальної дівчини платять чималі гроші на її освіту.

Марія Захарова навіть зізналася в тому, що її батьки дають їй по 150 тисяч рублів щомісяця тільки на кишенькові витрати.

Нагадаємо, що Маша Распутіна збирається звернеться до суду.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", відома російська актриса виговорилася про Машу Распутіної.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі показали Машу Распутіну поруч з Максимом Галкіним.