Всім відомо, що в одязі відома українська співачка Ані Лорак робить ставку на шик і вишуканість. Цьому "послужило" її далеко не райдужне дитинство, тому зараз співачка не шкодує грошей для себе на розкішні вбрання. Ось тільки останнім часом вони практично нічого не прикривають, вважають глядачі.

Так, 13 грудня в Москві відбувся запис "головного новорічного концерту", де в числі перших "запалювала" знаменита співачка Ані Лорак. Компанію їй склав репер з Black Star, який не носить золоті ланцюги і не набиває тату, Мот.

Зірка поп-сцени поділилася знімками з концерту на своїй сторінці в Instagram.

"А з ким з артистів Ви б ще хотіли побачити дует?» - поцікавилася виконавиця у передплатників.

Користувачі Мережі почали тут же перераховувати імена зірок, з якими Лорак варто заспівати разом. Наприклад, шанувальники пропонували кандидатури Сергія Лазарєва, Діми Білана, Поліни Гагаріної, Еміна і Єгора Кріда.

Однак, більше уваги дісталося провокаційному вбранню співачки, а саме ефектному "голому" сукні, під яке Ані Лорак не стала одягати білизну, адже воно могло здатися з-під ультракороткої сукні.

І хоча на фото чітко видно, що у Ані Лорак ноги аж ніяк не голі, тому колготки, в даному випадку, напевно, можна розцінювати як труси, проте свою порцію критики на тему того, що це надмірно відверто вона отримала.

"О Боже 😧 що на ній надіто? 😮 ", "А че не голою вийти відразу?! 😂 ", "Ну в свом стилі!♪Бабуля, остановись, уже все и так видели, то что не надо!За сорок вже!живіт підтягни", " Дааа вже останнім часом вона як то почало надто одягатися😏", "треба домагатися визнання глядача талантом, а не тілом", - написали шоковані глядачі побаченим.

А ось думка стилістів виявилося більш ніж схвальним. Багато відзначили акцент на точені плечі, модні в цьому сезоні, і розрізи, які повторюються в декольте, на спідниці, на рукавах.

До речі, у стилістів є" фішка", що рукава однієї довжини зі спідницею завжди надають поряд цілісність.

Також модні критики відзначили той факт, що підібрані під наряд туфлі не виділяються, а вигідно доповнюють плаття.

І так, з таким нарядом Ані Лорак порадили бути обережніше, так як в русі непомітна тканина дає збірку, а крім того, великий ризик показати зайве.

Раніше "Hyser" писав про те, що актор Михайло Пореченков втратив колишню привабливість і відростив "пивний" живіт.

Також наш портал розповів про те, що син Наташі Корольової осоромився дивним фото у ванні і заявив, що побоюється собі дещо відморозити.

Нагадуємо, що Філіп Кіркоров "спалився" відповідаючи на запитання відомої журналістки.