Багато хто пам'ятає, як цього літа популярний російський виконавець Григорій Лепс відкрито просив свою дружину Анну народити йому четверту дитину. Ось тільки, мабуть, в їхні стосунки закрався криза, який пара не змогла подолати і вирішила розлучитися. Ось і виявився артист у якийсь момент на межі нервового зриву і полізли назовні інші болячки.

І правда, розлучення-це завжди страшний удар по самій основі буття людини, це гнітюча біль втрати і гіркота за витрачені роки. А у випадку з Лепсом і зовсім криза свідомості, так як за розповідями друзів, саме Анна зробила з нікому не відомого артиста зірку. Багато хто стверджує, що саме з Анною Лепс розцвів – зав'язав з алкоголем і ніби знайшов друге дихання у творчості, ось і посипалися нові пісні, Всеросійська популярність і мільйонні гонорари.

Зараз же дружина артиста відпочиває за кордоном, а у Лепса все дуже погано. Про це свідчить той факт, що тільки за останній тиждень співак двічі опинявся в лікарні. Нібито, артисту потрібна була допомога психіатра, а ще лікарі помітили у нього розвивається гіпертонічний криз.

Разом з тим, PR-директор співака Григорія Лепса Володимир Урюпін вперто спростовує інформацію про те, що його підопічному потрібна була медична допомога.

"Ні, це абсолютна дурість. Григорій Вікторович вдома знаходиться, готується до концерту, який відбудеться в неділю - "Різдво з Григорієм Лепсом". Повна нісенітниця. В абсолютному здоров'ї, ніяких проблем", - заявив він.

При цьому співачка Лариса Доліна ображена на Лепса, так як він в останній момент "зірвав" їх загальний виступ. Про це зірка сцени написала на своїй сторінці в Instagram.

А ось за словами першого продюсера артиста Григорія Лепса Євгена Кобилянського, співак дійсно міг потрапити в лікарню, але не через запій, як вважають багато, а через високий тиск, так як ця проблема супроводжує артиста з молодості.

Відзначимо, що зліт співочої кар'єри Григорія Лепса припав на період, коли він перебував у шлюбі вже з другою своєю дружиною Ганною Шапликовою. Тепер же при розділі спільно нажитого майна йому доведеться віддати дружині півмільярда рублів. А ще поки ще дружині музиканта належить 300-метрова елітна квартира вартістю майже 230 млн рублів, в той час як на Лепса зареєстрована 83-метрові апартаменти в історичному будинку вартістю 70 млн рублів.

Раніше Hyser писав, що син Наташі Корольової і Тарзана пішов по слизькій доріжці, почавши заробляти популярність тим місцем, яким заробив собі батько.

Нагадуємо, що у російського актора Костянтина Хабенського трапилася трагедія.

Також портал Hyser інформував, що у родині Івана Урганта стався розкол після смерті улюбленої бабусі Ніни.