За плечима у Добриніна було два невдалих шлюби, в яких не було спільних дітей, а зі слів третьої дружини актора, для нього було важливо народити власну дитину.

У другому шлюбі з актрисою Анною Тереховою Добринін виховував сина дружини Михайла, якого усиновив. Навіть після хворобливого розлучення, син Михайло не перестав спілкуватися з батьком, який хоч і не був йому рідним по крові, але став рідним по душі.

З третьою дружиною, яка довгий час була таємно закохана в актора, Катериною Комісаровою познайомився в 1998 році, і вже в 2002 одружився на рудій красуні. У 2008 народилася єдина дочка Добриніна – Ніна, яка стала маленькою копією тата.

У мережі Instagram в одній з фанатських груп серіалу "Свати" з'явився сімейний знімок Миколи Добриніна, його дружини Катерини, дочки Ніни і сина Михайла. Сім'я виглядає дуже гармонійно і щасливо.

Шанувальники серіали написали багато доброзичливих коментарів, зробили компліменти дружині і побажали щастя всій родині.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що співачка Тіна Кароль порадувала шанувальників відмінною новиною.

Нагадуємо, що скандальний телеведучий Сергій Сосєдов зізнався, з ким з українських музичних виконавців перебував в інтимному зв'язку.

Також портал Hyser інформував, що співачка Надя Дорофєєва заспівала в бюстгальтері посеред власного будинку.