Здавалося б, в 72 роки Алла Пугачова повинна бути типовою бабусею - в хусточці, окулярах, яка пече ароматні пиріжки і в'яже онукам шкарпетки. Однак на ділі, Пугачова виховує 8-річних дітей, одягає короткі спідниці і молодіжні кеди, і веде активний спосіб життя.

Насправді, відносини між Галкіним і Пугачовою – це приклад для наслідування. Як любов однієї людини до іншої здатна трансформувати цілу сім'ю і світ навколо них. Діти пари виглядають неймовірно щасливими і вихованими – і це частково заслуга здорової атмосфери в сім'ї.

Максим Галкін любить хвалитися красунею-дружиною. Часто він публікує її фотографії на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, чим викликає величезний захват у шанувальників, тому що сама Алла Пугачова на своїй сторінці рідко показує себе у всій красі.

Одні з останніх фото, якими Галкін вирішив поділитися, показали неймовірні зміни в зовнішності співачки. На знімках Примадонна в шкіряній короткій чорній сукні, ажурні чорні панчохи і шкіряні ботфорти. Образ в стилі тотал блек Пугачовій до лиця - вона здається ще більш молодшлю, ніж раніше, нібито восьмикласниця. До слова, зараз деякі школярки виглядають куди старше ніж Пугачова.

Шанувальники залишилися задоволені "зливом" особистих фото Алли Пугачової. Настільки сильно Галкін її любить і плекає, що це видно неозброєним оком кожному, хто вірить в любов і її чарівні властивості перетворення.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Ані Лорак показала соковиті фото зі свого концерту.

Нагадуємо, що Настя Каменських здивувала шанувальників незвичайним луком.

Також, Олю Бузову перестала впізнавати фанати.