Відома російська телеведуча і співачка Ольга Бузова є активним користувачем Instagram. За життям зірки спостерігають більше 23 мільйонів підписників.

Дуже велике число шанувальників Бузової критикують її за надмірне захоплення фотошопом. Часом вона, дійсно, ретушує знімки так, що її стає складно впізнати. Не так давно її переплутали з Поліною Гагаріною, а на недавньому знімку зі своїм продюсером фоловери написали, що вона сама на себе не схожа.

Телеведуча опублікувала спільне фото зі своїм директором Арамом Арчером в день його народження. Дивлячись на новий знімок співачки, підписники заявили, що вона перестаралася з ретушшю.

"Запросила @aram_archer в кіно 🍿 на прем'єру фільму "Ялинки" в Тюмені 🥰 🎥 🎄 в Москві, і у всіх кінотеатрах країни кіно буде йти з 16 грудня, а ми подивимося вже сьогодні❤️", - написала Ольга під фото.

"Фото жоп😂 😂 😂 👌", " навіщо стільки фотошопу, Оля, тебе не впізнати!!!! 😮 ", "А можна без фш?", "Ой а хто це з Арамом? Чет не впізнаю дівчину!", "Перебір з фотошопом."Знову нове обличчя нафотошопила. Через раз дізнаюся хто це. Та й ноги неприродно витягнуті", " а хто ця відфотошоплена до невпізнання жінка справа?",- пишуть фоловери.

Раніше Hyser писав про те, що Ольга Бузова похвалилася приспущеним ліфчиком.

Також Hyser повідомляв, що Бузова показала, як "мокріє" з пухнастиком.

Нагадаємо, що Бузова зганьбилася сукнею на публіці.