Знаменита українська співачка Настя Каменських із завидною регулярністю захоплює фоловерів ефектними образами.

Вона часто експериментує з іміджем, але в більшості випадків, все ж віддає перевагу нарядам в стилі фатальної спокусниці. Так, на сторінці артистки з'явилося фото, на якому вона позувала в латексній сукні.

Волосся артистка зібрала в хвіст, зробила виразний макіяж. Свій look дружина Олексія Потапенко доповнила масивними сережками.

У коментарях до посту фоловери не скупилися на похвалу і компліменти:

До слова, в одному з недавніх постів Настя Каменських поділилася б'юті-секретами і розповіла про те, як стежить за своїм раціоном. Проблема зайвої ваги довгий час була для неї дуже актуальною, а зараз вона захоплює публіку спокусливими формами.

За словами знаменитості: "харчування має залишатися збалансованим. Інакше-стрес для організму, а від стресу зовнішній вигляд точно не поліпшується️️".

Наприклад, не варто різко прибирати з раціону ті чи інші продукти, а краще замінювати їх іншими: солодощі - на фрукти і т.д. Що стосується горезвісного правила "не їсти після 18.00", то воно працює, тільки за умови, що ви лягаєте спати до 22.00.

Крім того, знаменитість порадила рідше їсти поза домом: "сама обожнюю кудись вибратися, але в закладах їжа частіше калорийнее, жирніше, солодше". Якщо цього не уникнути, то варто попросити технологічну карту страви, щоб розуміти з чого воно приготовлено і які інгредієнти входять до його складу.

Раніше "Hyser" писав про те, що Олексій Потапенко осоромився на фото з Катею Осадчою.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк похвалилася міні-купальників і соковитою фігурою.

Нагадуємо, що Настя Каменських показала блискуче тіло після масажу.