Українська популярна співачка Ані Лорак у своєму Instagram опублікувала фотографію, на якій зображена зі співаком МОТом.

Зірка приміряла сміливий образ, яким вразила більшу половину свого Instagram. Кароліна одягла чорний піджак, під яким нічого немає. Причому його екстремальні вирізи оголюють частини тіла співачки.

Один з таких вирізів знаходиться на стегні, причому він настільки високий, що крізь видно талію співачки і відсутність нижньої білизни. Ще один виріз в зоні декольте оголює її груди і "сонячне сплетіння".

Доповнила образ Лорак чорними босоніжками на підборах і яскравим макіяжем.

Скріншот сторіс, instagram.com/anilorak

У такому вбранні артистка заспівала з МОТом дуетом на одній з російських сцен. Вона опублікувала дві фотографії, на яких крім дуже сміливих вирізів, видно розкльошені рукава на піджаку.

"Зйомки в самому розпалі 🔥
Один з ваших улюблених дуетів-з @mmott23
А з ким з артистів Ви б ще хотіли побачити дует?️ ️ ", - написала вона під фото.

"Божееее хочу таке плаття😍 😂 😂 😂❤️"," така неймовірна 😍 дуже сумуємо за дуетами з еміном❤️"," найулюбленіший Дует на незабутню і таку рідну і ніжну пісню " Не відпускай »
З Сергієм Лазарєвим ❤️
Ви просто кращі ♪

А якщо чесно, то у з ким би ви не співали, все ідеально ❤️
Ви талант, талантище😍 👏", "може з Дімою Біланом?😍 Дві суперзірки Євробачення-2008 зустрінуться!", "З Еміном 😍😍😍❤️❤️", "з Поліною Гагаріної або ж зі Світланою Лободою 🙏 🏻 😍" - пишуть їй фоловери.

Раніше Hyser писав про те, що Ані Лорак здивувала величезними грудьми.

Також Hyser повідомляв, що Ані Лорак засвітила свій пудинг в" пікантній " позі.

Нагадаємо, що Ані Лорак у нижній білизні похвалилася фігурою.