Одна з найяскравіших зірок української сцени Надя Дорофєєва розповіла шанувальникам про радісну подію. Йдеться про чергове досягнення на музичному терені.

Не секрет, що за останній рік артистка досягла небувалих кар'єрних висот і випускає один хіт за іншим. У цій публікації вона повідомила про те, що разом з творчою командою вони підготували сюрприз: «Ловіть уривок новорічної версії «чому», яку ми зробили спеціально для цього проекту і заряджайтеся святковим настроєм».

Фолловери не скупилися на похвалу і компліменти, зазначивши, що артистка володіє ідеальним голосом і не менш ідеальними формами:

До слова, наряд артистки, в якому вона позувала в соцмережі, до цього викликав щире здивування у її чоловіка Володимира Дантеса.

Знаменитість пояснила, що в основному радувала чоловіка не стільки красивими, скільки зручними нарядами: "А вдома мені тааак лінь вбиратися, комбінувати кольори, думати про симетрії і ось це ось все...".

Співачка розповіла про те, що з'явилася в такому вигляді на кухні перед чоловіком і в підсумку він запитав, чому вона так одягнена. Після чого, між ними стався діалог, в якому Володимир Дантес заявив, що його кохана завжди прекрасно виглядає, а ось наряди, в яких вона хизується його іноді бентежать: "Нууууу..ні, виглядаєш ти класно..на відміну від домашнього одягу, яка на тобі))) 🙄".

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських похвалилася фігурою в спокусливому вбранні.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк публічно зізналася в ніжних почуттях до чоловіка Наді Дорофєєвої.

Нагадуємо, що дочка Потапа здивувала фігурою в мереживній білизні і засвітила татуювання.