Знаменита російська балерина Анастасія Волочкова буквально днями розповіла шанувальникам про те, що пішов з життя її домашній вихованець. Про смерть улюбленого кота на прізвисько Лаккі зірка написала лише через кілька місяців, оскільки не хотіла ділитися цією новиною зі сторонніми людьми.

Однак на артистку обрушився шквал критики від тих, хто звинуватив її в тому, що кота не стало саме через неналежного догляду. Справа в тому, що це вже другий домашній улюбленець, який помирає у танцівниці. У відповідь на зауваження хейтерів, Анастасія Волочкова написала, що дуже сумувала, але потім вирішила взяти в будинок нового вихованця.

Зірка розповіла, що фахівець з розведення кішок, дав їй чіткі рекомендації, але вона вирішила, що виконувати їх необов'язково:"Анна дала нам безліч інструкцій по догляду. Ми всі їх дотримаємося! Але коли Аня попросила закрити котика в одній кімнат, щоб не лякати простором, ми кивнули головою.😉 Але! Я підморгнула Лолі😉, позначивши, що буде все з точністю до навпаки😂 👍! Так все і вийшло, як тільки Анна вийшла з дому"- зазначила балерина.

Захейтили Анастасію Волочкову і за те, що вона хвалиться ціною, яку заплатила за кошеня, а також обурилися тим, що вона знову буде "знущатися" над твариною:

Раніше "Hyser" писав про те, що внучка Михайла Боярського підкорила фанатів пишними формами.

Також наш портал розповів про те, що Анна Седокова показала, як виглядає зблизька і без фільтрів.

Нагадуємо, що Алла Пугачова проігнорувала важливий день в житті дочки Філіпа Кіркорова.