Відома українська співачка Настя Каменських досить часто гастролює, але при цьому не забуває бути у формі. Вона намагається правильно харчуватися не тільки вдома, але і в дорозі. Однак цього разу зірка показала свою домашню вечерю.

На своїй сторінці в Instagram Каменських розповіла свої секрети стрункості і розкішного зовнішнього вигляду. За її словами, якщо ви хочете привести себе у форму, то робити це потрібно поступово, не урізуючи раціон різко.

"Почну з головного правила: якщо ви хочете привести себе у форму, не можна голодувати і урізати раціон сильно і різко. Харчування має залишатися збалансованим. Інакше-стрес для організму, а від стресу зовнішній вигляд точно не поліпшується️️", - пише вона.

Про солодке вона теж згадала. Артистка каже, що якщо ви звикли їсти солодке кожен день, то прибирати його відразу також не слід.

"Якщо ви щодня їсте солодке, не треба відразу прибирати його. Краще замінити некорисні солодощі корисними-фруктами. Але і ними можна перебрати по калоріях. Тому важлива міра. Пару мандарин в день, 1 хурма, жменю винограду (хоч і фрукт, але досить калорійний, тому обережно)
А ще, у всіх фруктах теж є цукор, тому їх краще їсти до 16:00", - продовжує вона.

Каменських вважає, що пропускати прийоми їжі не можна, а золоте правило "не їсти після 18 годин" працює. Але це за умови, що ви лягаєте спати о 21-21:00, адже вечеря повинна бути за 3-4 години до сну.

При цьому вона радить рідше їсти поза домом. А якщо вже таке трапляється, то питати калорійність страв у офіціантів. Артистка запропонувала всім тим, хто хоче привести себе у форму перед Новим роком заходити до неї в стріс.

Раніше Hyser писав про те, що Настя Каменських показала, що таке жіноча привабливість.

Також Hyser повідомляв, що Настя Каменських осоромилася через фотошоп.

Нагадаємо, що Настя Каменських показала наслідки бурхливої ночі на новому фото в соцмережах.