Instagram популярної співачки Анни Седокової продовжує радувати шанувальників творчості співачки яскравими знімками, на яких вона вражає своєю красою і фотогенічністю.

Артистка і мама трьох дітей показала фотографії, які були зроблені на одній з вечірок. Для нового образу Анна, як завжди вибрала наряд, який підкреслює її достоїнства.

Седокова постала в довгій чорній сукні з сіткою в зоні декольте, яка просвічує. Завдяки такому вбранню вона продемонструвала свої форми, залучаючи погляди представників протилежної статі.

Кисті рук співачка прикрасила золотими браслетами, а у вуха одягла невеликі сережки теж із золота.

Очі колишня учасниця "ВІА Гри" підвела чорною підводкою так, щоб вийшов эфект "лисяче око", а губи нафарбувала тоном "нюд".

"Іноді для того щоб розкрити справжню сексуальність жінки , потрібен правильний "фотограф", який зможе її правильно підсвітити ... у @krisstar прекрасне почуття краси . Найкраще фото вечора ...", - написала вона під знімком.

"Згодна повністю переглядаю фотосесії, і тільки одна - де фотограф повністю розкрив сексуальність ❤️🔥у Вас Анна всі фото 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Не можу не погодитися 😊від світла фотографія сильно залежить ..у мене теж іноді така рельєфна виходжу, а іноді гладка☺️", " неймовірна красуня ❤️❤️❤️❤️", "Боже 🤤 🤤 🤤 яка шикарна жінка❤️🔥", "😊😊😊👍👍👍 найпрекрасніша фотографія в моїй стрічці.😊 😊 😊 👍 👍 👍 ", - пишуть фоловери.

Раніше Hyser писав про те, що Анна Седокова показала, як виглядала в 16 років.

Також Hyser повідомляв, що Надія Мейхер показала своє Заднє число.

Нагадаємо, що Волочкова" креативно " помстилася колишнім свого коханця.