Фанати сучасних артистів звикли до того, що їх кумири завжди виглядають свіжо і привабливо. Хтось із зірка домагається такого "вау" -ефекту за допомогою здорового способу життя і спорту, хтось – користується досягненнями сучасної б'юті-індустрії.

Що стосується нарядів, то знаменитості привчили фоловерів до стильних образів, а ось, наприклад, в домашньому одязі позують дуже рідко. Але днями відома українська поп-діва Надя Дорофєєва опублікувала фото у своєму мікроблозі і поясила, що її дружина Володимира Дантеса дуже здивував цей look. Чому?

При цьому Надя Дорофєєва зізналася: "а вдома мені тааак лінь вбиратися, комбінувати кольори, думати про симетрію і ось це ось все... Хочеться просто щоб і на дивані зручно повалятися, і щоб впустити їжу під час вечері можна сміливо, і щоб на підлозі не шкода лежати, коли поліція приїде, як зараз,ВОЛОДЯ!😈 ".

Шанувальники підтримали артистку в її виборі на користь комфорту і серед них знайшлося чимало любителів "бомж" - стайла:

Також Фанати відзначили, що така красуня, як Нядя Дорофєєва виглядає карколомно в будь - якому образі-і в запраній домашній футболці, і в елегантному вечірній сукні. А все тому, що є володаркою ідеальної фігури і неймовірно струнких ніг

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських опублікувала яскраве фото і похвалилася спокусливими вигинами тіла.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк публічно зізналася в ніжних почуттях чоловікові Наді Дорофєєвої.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк одягла міні-шортики і підкорила соцмережі жіночними формами.