Колись пишнотіла російська телеведуча Анфіса Чехова здивувала шанувальників спокусливими фото. Зірка одного разу зізналася, що фото в купальниках в її мікроблозі набирають набагато більше лайків, ніж, наприклад, знімки в елегантних сукнях.

А тому, щоб періодично збільшувати охоплення аудиторії, Анфіса Чехова ділиться з фоловерами ефектними кадрами і показує, чим нагородила її природа.

Так, знаменитість показала, як відпочивала на закордонному курорті. Передбачивши колючі хейтерські зауваження з приводу того, хто робив фото, вона відразу дала відповідь злостивцям.

"Я тут дещо назнімала в Абу-Дабі️ ️ знімав не син, не переживайте, а штатив. Зате син пірнав у басейн, коли від штатива відлетіла гайка і він перестав тримати телефон☺️так що майже сімейний підряд " - розповіла Анфіса Чехова.

Однією з перших публікацію Анфіси Чехової прокоментувала співачка Тетяна Терешина:

А потім до обговорення форм / моральних засад / манери поведінки Анфіси Чехової приєдналися інші користувачі соцмереж:

До слова, фігура знаменитості нерідко стає предметом розмов в мережі. Зірка ТБ останнім часом помітно схудла і ходять чутки, що тут не обійшлося без допомоги пластичної хірургії. Хоча, сама теледива пояснила, що не робила ніяких операцій, а зайві кіло пішли завдяки тому, що вона знайшла внутрішню гармонію. До речі, за словами Анфіси Чехової, вона абсолютно не стежить за цифрами на вагах.

Раніше "Hyser" писав про те, що Стас П'єха розповів про стан здоров'я своєї улюбленої бабусі.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова поділилася з шанувальниками особистою трагедією.

Нагадуємо, що у Мережу злили райдер популярної української виконавиці Насті Каменських.