Шанувальники знаменитої виконавиці і народної артистки СРСР 84-річної Едіти П'єхи останнім часом часто викликає занепокоєння шанувальників.

Як відомо, вже кілька років поспіль вона практично не виходить у світ і не дає концерти. В ефірі шоу Лери Кудрявцевої «Секрет на мільйон» онук артистки Стас П'єха розповів про те, як почувається зіркова бабуся.

Музикант розповів про те, що вона веде самітницький спосіб життя: «Не гуляє і майже не ходить. І дуже складно її змусити щось зробити". Втім, якщо у естрадної Діви намічається рідкісний виступ, то вона поводиться активно і дивує енергійністю: "Але як тільки у неї намічається концерт - вона бігає!».

Влітку 2021 року в шоу-бізнесовому співтоваристві заговорили про те, що у зірки почалися серйозні проблеми з ногами. Свого часу артистка перенесла кілька операцій на колінах. Але після хірургічного втручання вона їх не «розходила» і тепер страждає від наслідків операцій.

До слова, Стас П'єха-артист, який відверто ділиться не тільки подробицями життя своєї сім'ї, але говорить про своє проблемне минуле. Артист з юності страждав наркотичною залежністю і був частим "гостем" спеціалізованих клінік для наркоманів. Зараз, за словами музиканта, він не вживає "заборонені" речовини і навчився цінувати життя. Кілька разів Стас П'єха находілмя на межі життя і смерті через передозування, але в підсумку медикам вдавалося його врятувати.

Раніше "Hyser" писав про те, що співачку Наташу Корольову висміяли за дивний виступ з сином Архипом.

Також наш портал розповів про те, що Ані Лорак у напівпрозорій сукні підкорила фанатів спокусливими формами.

Нагадуємо, що Альбіна Джанабаєва похвалилася видатним бюстом і показала, як на неї впливає грудне вигодовування.