Балерина Анастасія Волочкова опублікувала сумний пост, в якому розповіла про недавню втрату. Йдеться про смерть домашнього вихованця зірки – кота на прізвисько Лаккі.

Знаменитість пояснила, що її чотириногий друг пішов з життя близько двох меяцев тому, але вона не хотіла відразу ділитися своїм нещастям з оточуючими. Поки з моменту смерті вихованця не пройшло 40 днів – артистка нікому нічого не говорила.

"😔Близько двох місяців тому помер наш котик Лаккі..😔 Йому було 4 рочки. Він згорів за два дні.🙈 Ми всі дуже його любили.🙏 Це був кото-людина.🙏» - написала знаменитість.

Анастасія Волочкова дізналася цю трагічну новину буквально за два дні до своєї вистави. "І, знаєте, так зворушливо було, коли після завершення виступу до мене підійшли всі дівчатка учасниці вистави колектив «Вортекс», оточили мене зі словами співчуття" - згадала "королева шпагатів".

Свої спогади вона ілюструвала кадрами з сімейного архіву, на яких позувала з Лаккі.

Шанувальники танцівниці почали заспокоювати її і бажати сил, щоб пережити особисту трагедію. Але завітали на її сторінку і хейтери, які засудили Анастасію Волочкову за те, що вже другий за рахунком вихованець йде з життя в досить ранньому віці. А також звинуватили її в поганому догляді за пухнастим другом:

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Седокова показала, як виглядає зблизька і без фільтрів.

Також наш портал розповів про те, що Алла Пугачова проігнорувала день народження дочки Філіпа Кіркорова.

Нагадуємо, що Лайма Вайкуле налякала Андрія Данилка дурним жартом.