Епатажна співачка і любителька латексних нарядів Maruv (Анна Корсун) в черговий раз дала хейтерам привід позлословити.

Артистка виконала запальний танець на кухні в своїй квартирі і викликала бурхливу реакцію фоловерів. Виконавиця позувала в шовковій ночнушке рожевого кольору і без краплі макіяжу на обличчі. "А ви любите готувати? 😉» - поцікавилася вона у гостей своєї сторінки.

Оригінальні коментарі шанувальників не змусили себе чекати:

Варто відзначити, що практично будь-яке відео, опубліковане скандальною естрадною дівою змушує інтернет-користувачів активно коментувати побачене на екрані. При цьому зірка щиро не розуміє, чому хейтери витрачають своє на те, щоб дивитися на її "мерзенні" витівки.

Наприклад, днями вона розмістила в соцмережі кадри, на яких позувала з подругою під час відпочинку в басейні. Після того, як публікація з'явилася на інтернет-просторах, Анну розкритикували за надто відверті пози/неформальні стосунки/вульгарність і т. д.

Співачка мовчати не стала і висловила все, що думає з цього приводу. Також вона заявила, що ті, хто обурений її відвертістю, насправді, просто не можуть реалізувати свої таємні бажання і критикують тих, хто готовий йти на сміливі експерименти.

Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль влаштувала фотосесію без спідниці і позувала в стильних колкотках.

Також наш портал розповів про те, що у Мережу злили райдер Насті Каменських.

Нагадуємо, що Наташу Королеву висміяли через невдалий виступ з сином Архипом.