У мережі з'явився райдер відомої української співачки Анастасії Каменських, в якому прописані всі її вимоги при організації концертів. Серед них перельоти бізнес-класом або переміщення в комфортабельних автобусах і авто представницького класу.

Свої добові артистка оцінила в 100 євро, а в її гримерці повинен знаходитися алкоголь, енергетики, свіжі овочі і фрукти, пише "Телеграф".

Під час виступу Каменських супроводжують мінімум 14 осіб - це шість музикантів, чотири танцівниці балету, тур-менеджер, асистент, звукорежисер і художник по світлу. Всі вони теж потребують певних умов, але скромніше, ніж у співачки.

До місця виступу артистка зазвичай добирається на літаку бізнес-класом. Вся її команда летить економ-класом. По прибуттю в аеропорт, Каменських користується тільки VIP-залами.

Якщо це не авіатранспорт, а наземний, то Каменських воліє пересуватися на автобусі не нижче Mercedes-Benz Sprinter, обладнаним кондиціонером, баром, TV і DVD.

Якщо їхати далі, ніж 200 кілометрів, то співачка вважає за краще автобус класу типу Neoplan, в якому перерахованих вище вимог ще буде туалет.

По місту, в якому співачка виступатиме, вона вважає за краще пересуватися на авто з особистим водієм за умови, що той не курить і не говорить по телефону під час поїздки.

Каменських і її команда живуть виключно в п'ятизіркових номерах. Співачка зупиняється в номері класу люкс, а для її співробітників вимагає одномісні стандартні. У готелі повинен бути спортзал.

В особисте користування їй повинні надати телефон з міжміським та міжнародним зв'язком.

Харчування зірка вимагає триразове. Меню має бути погоджено попередньо або ж на руки їй необхідно видавати по 100 євро і по 50 євро іншим учасникам команди.

Райдер, фото: Телеграф

Райдер, фото: Телеграф

Раніше Hyser писав про те, що Настя Каменських показала, що таке жіноча привабливість.

Також Hyser повідомляв, що Настя Каменських осоромилася через фотошоп.

Нагадаємо, що Настя Каменських показала наслідки бурхливої ночі на новому фото в соцмережах.