У музичному шоу під назвою "Дві зірки" знаменитості разом зі своїми дітьми змагаються за звання кращого і цього разу відома співачка Наташа Корольова вийшла на сцену зі своїм сином Архипом, щоб разом виконати пісню Макса Барських "Тумани".

Зіркова мама на сцені відчуває себе, як риба у воді, а ось Архипу ще складно впоратися з емоціями і відповідати матері.

Згадуючи свій попередній виступ, син Корольової і Глушко зізнався, що хвилювався настільки, що "помер всередині".

Члени журі також помітили переживання юнака і тому він заспівав не дуже впевнено. У підсумку, дует не отримав високих оцінок.

На думку Наташі Корольової, її син занадто затиснутий, що не дозволяє йому задати спеку на сцені. Вона вважає, що йому потрібно розкріпачитися.

"Тобі потрібно градус тримати набагато вище, ніж він є, тому що у тебе мама заводна. Я себе стримую, щоб тебе не задушити хвилею", — підказує синові виконавиця перед виступом.

Цього разу пісню "Тумани" вони виконали більш яскраво і судді це теж помітили. Юнак тримався більш впевнено. Леонід Ярмольник, який сидів у журі, оцінив його старання і згадав, як на минулому виступі знизив бал.

"Коли я поставив Архипу четвірку, я заснути не міг, переживав. Сьогодні зовсім інша справа, це насолода! Архип, я так багато років твою маму люблю, така вона у тебе Красуня і енерджайзер! Наташа, проходять роки, а з тобою нічого не робиться. Архип, ти щаслива людина, у тебе офігенна мама!" - захопився Ярмольник.

Шанувальники не оцінили старання Архипа зовсім. Вони розкритикували його появу на сцені.

Раніше Hyser писав про те, що Надя Дорофєєва роздяглася догола і виставила це в Мережу.

Також Hyser повідомляв, що Тодоренко розповіла, як ледь не перестала ходити.

Нагадаємо, що роздягнена Наташа Корольова показала, як переплюнула Волочкову.