Чутки і плітки про особисте життя артистів в шоу-бізнесової тусовці з'являються дуже часто. Виною тому занадто бурхлива фантазія тих, хто пильно стежать за зірка і частково дефіцит правдивої інформації.

Складно знайти публічну персону, якій би не приписували будь-якої «роман» або звинувачували в занадто міцній дружбі з представниками протилежної статі.

Так, відносини поп-діви Наді Дорофєєвої і її продюсера Потапа періодично стають предметом для хейтерських обговорень. І це при тому, що вокалістка давно перебуває в шлюбі з музикантом Володимиром Дантесом. Втім, і Олексій Потапенко одружений на спокусливій красуні Насті Каменських.

Наприклад, коли виконавець опублікував в Instagram відеоролик з Дорофєєвою, то деяким інтернет-користувачам здалося, що вона позувала в його сорочці:

Варто відзначити, що самі артисти не раз говорили, що їх пов'язують виключно робочі і приятельські відносини. А ось коли в житті Наді Дорофєєвої з'явився Володимир Дантес, продюсер був не в захваті і як міг оберігав її від помилок. Про це артистка розповіла в інтерв'ю Маші Єфросиніній п'ять років тому.

"Потап розумів, що Вова – вітряний хлопець. Він був переможцем проекту "Фабрики зірок" і ловеласом. Тому Потап вважав, що Дантес може зробити мені боляче. Але мені тоді було вже все одно " - відверто розповіла тоді зірка.

Крім того, за словами співачки, між її продюсером і тоді ще бойфрендом відбулася серйозна розмова. При якому вона не була присутня. У цій бесіді Потап попередив Дантеса, щоб він не образив Надю і її почуттів.

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських показала чіткі вигини тіла в оригінальному вбранні.

Також наш портал розповів про те, що телеведуча Леся Нікітюк публічно зізналася в почуттях дружину Наді Дорофєєвої.

Нагадуємо, що Аліна Гросу показала занадто дорослі фото з глибоким декольте.