Російський співак, музикант і соліст російської поп-групи "Руки вверх!" Сергій Жуков не тільки пише і співає пісні - в його житті велике число захоплень.

Крім того, що у них з дружиною є власна кондитерська, де вони створюють справжні шедеври, так він ще й є власником власного "Руки вверх! Бару", розташованого на південному заході Москви і стильно оформленого в дусі 90-х.

На дні народженні закладу Жуков представив і прем'єру альбому "Евгенич" - саундтреку до однойменного телесеріалу, сценаристом, композитором і головним актором якого він став під час концертного карантину.

Багатосерійний фільм з сатирою і стьобом оцінили фанати групи і шанувальники інших зірок, які взяли участь у зйомках. Сам артист в кадрі постає в незвичному образі - у нього довге волосся, він набрав трохи зайвих кілограмів і придбав флегматичний характер.

Роль Євгеніча досить курйозна. За сюжетом він більше 30 років сидить у своїй студії після великого скандалу на "Пісні року", звідки його попросили. Навколо нього купа апаратури з 90-х, а про сучасні гаджети він нічого не чув. Та що там гаджети - у нього немає навіть власного смартфона.

Після виходу серіалу, фото у своєму акаунті в Instagram разом з Жуковим в ролі Євгеніча опублікувала відома співачка Наташа Корольова.

"Я захоплююся творчим потенціалом своїх друзів , як вони його реалізують, створюючи цікавий контент !!! І сьогодні я хочу привітати крутого і талановитого @sezhukov Сергія Жукова! Він зняв свій серіал, виступив як автор ідеї, актор і композитор! Запросив самий топчик зіркових друзів: Білан, Даня Мілохін ,Лоліта, Королева! !!Включаємо П'ятницю 9 грудня о 21: 00 і дивимося серіал Євгеніч", - написала вона під знімків, на якому постала в яскравому образі з Євгенічем.

Не всі шанувальники впізнали Сергія Жукова в новому образі і порівняли його з домовенком Кузею.

Раніше Hyser писав про те, що Сергій Жуков зробив важливе оголошення.

Також Hyser повідомляв, що Гарік Харламов показав змарніле обличчяо.

Нагадаємо, що фанати Софії Ротару завмерли в скорботі.