Співачка Аліна Гросу поділилася результатом нової фотосесії.

Зірка часто позує перед камерою в різних образах, але цього разу вона вразила багатьох. Все завдяки своїй зовнішності, якщо вірити словам користувачів, які виявилися щедрі на компліменти під останнім постом Гросу.

Аліна Гросу показала занадто дорослі фото з глибоким декольте, фото: Instagram.com/alina_grosu

В цілому таким зовнішнім даним 26-річної Аліни Гросу дійсно може позаздрити кожна. При цьому сама артистка в одному зі своїх інтерв'ю говорила, що у неї немає певної косметики по догляду і вона досі шукає "свій" крем для обличчя.

Все, що вона робить, це прибирає макіяж міцелярною водою, користується гелем алое вера і кубиками льоду з замороженого ромашкового чаю замість патчів. Можливо це те, що потрібно її шкірі і вона тому виглядає, як лялька, особливо на обкладинці "Телегід".


Це відзначили і користувачі, які вже встигли переглянути представлені Аліною Гросою кадри. На них, за словами користувачів, вона дуже схожа на ляльку Барбі, причому в хорошому сенсі. Так, деякі написали в коментарях, що на цих фото вона прям "дівчинка-дівчинка".


Раніше "Hyser" писав про те, що телеведуча Леся Нікітюк задерла міні-сукню і показала "манюньку".

Також наш портал повідомляв, що співачка Таїсія Повалій похвалилася слідами нових "уколів краси" зблизька, вразивши фанатів такою зайвою відвертістю.

Нагадуємо, що російська актриса Христина Асмус показала, як роздягається і пустує у ванній.