20-річна дочка зірки знаменитої співачки Віри Брежнєвої Соня Кіперман підкорила гостей свого мікроблогу ефектною фотосесією.

Дівчина позувала на тлі вуличного пейзажу в спокусливому вбранні чорного кольору. Сукня на тонких бретелях вигідно виглядала на її стройнной фігурі. Блондинка підкреслила свою привабливість за допомогою виразного макіяжу. А в підписі до знімків дівчина процитувала рядок зі знаменитого хіта групи "ВІА Гра" під назвою "Сто кроків назад".

У коментарях до посту фоловери обсипали юну красуню захопленими компліментами і відзначили її схожість із зірковою матір'ю:

Дівчина живе в Америці і активно займається моделінгом. У 2019 році вона закінчила престижну школу в Каліфорнії - Ojai Valley School. А з 2016 року спадкоємиця Віри Брежнєвої бере участь у світових модельних показах і співпрацює з іменитими дизайнерами і фотографами:

Також відомо, що Соня Кіперман дружить з онукою української естрадної Діви Софії Ротару. Яка, до слова, живе в Нью-Йорку.

Що стосується особистого життя, то дочка Віри Брежнєвої полягає у відносинах з американцем Хоуком Крубертом. Більш того, вона вже познайомила з ним свою знамениту маму:

Раніше "Hyser" писав про те, що Надія Мейхер поділилася провокаційним фото і показала, що ховає під ліфчиком.

Також наш портал розповів про те, що Софія Ротару в блискучому костюмі похвалилася прекрасною фізичною формою.

Нагадуємо, що Таїсія Повалій зізналася в тому, що робила "уколи краси" і похвалилася "королівським" образом.