23-річна внучка популярного російського актора Михайла Боярського активно веде свою сторінку в Instagram і захоплює шанувальників розкішними формами. А природа в цьому плані була до неї неймовірно щедра і Катерині Боярській є, чим здивувати публіку.

До певного часу дівчина не потрапляла в поле зору ЗМІ, але вже кілька років внучка знаменитого кіномушкетера підкорює російський шоу-бізнес. Вона взяла творчий псевдонім VENNA і активно записує нові пісні, в тому числі, англомовні. До слова, її дебютом стала композиція під назвою «BAD GIRL».

За інформацією росЗМІ, зіркові родичі не дуже підтримують починаючу артистку в прагненні підкорити шоубіз. Іменитий дідусь Михайло Боярський порекомендував Катерині все ж задуматися над тим, щоб відбутися як дружина і мати, а не як артистка. Але вона до порад близьких не прислухалася і в образі зухвалої дівчини продовжила експериментувати над музичним стилем.

Нещодавно у своєму мікроблозі Катерина похвалилася фігурою, одягнувшись в латексний аутфіт. Наряд підкреслив її спокусливий бюст, а макіяж надав образу чуттєвості:

Варто відзначити, що, судячи з фотографій в акаунті, красуня живить слабкість до топів і спеціально акцентує увагу на "жіночої гордості":

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова похвалилася цікавою сукнею з розрізом до області бікіні.

Також наш портал розповів про те, що Віра Брежнєва захопила соцмережі пікантним знімком і показала, що ховає під нижньою білизною.

Нагадуємо, що Анастасія Волочкова засвітила лисину і викликала глузування аудиторії через дивну зачіску.