І хоча робота і особисте життя музичної виконавиці Віри Брежнєвої вдало будується в Росії, її періодично так і тягне до коріння - в Україну.

І один з останніх фотосетів, який співачка опублікувала на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, відмінно демонструє це.

На знімку Брежнєва засвітила шикарне декольте. Чорно-червоний топ, чорний піджак і чорний фетровий капелюх вигідно підкреслили загадковий образ знаменитості, нібито шпигунки на спеціальному завданні, яка вирішила знешкодити ворога своїх видатним бюстом. Створюється враження, що груди Брежнєва натерла маслом, настільки гладка і сяюча шкіра в зоні декольте.

Але вся справа в капелюсі. До слова, капелюх належить руці українського дизайнера Руслана Багінського, у якого є шанувальники навіть серед голлівудських знаменитостей і світових музикантів. Головні убори Багінського - це стиль, це пристрасть, це візитна картка кожної успішної селебріті.

До слова, на сторінці дизайнера в мережі Instagram Віра Брежнєва «лайкнула» фото з таким точно капелюхом, очевидно оформивши замовлення на нього.

На офіційному сайті Руслана Багінського вказана ціна на даний капелюх, що, до слова, не дуже дорого за сьогоднішніми мірками.

Шанувальники високо оцінили стиль Брежнєвої, окремо відзначивши капелюх. Адже це щось більше, ніж аксесуар – це характер її власниці.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що співачка Софія Ротару здивувала дикою поведінкою на сцені.

Нагадуємо, що Ірина Білик показала незвичайні фото.

Також, Таїсія Повалій ошелешила шанувальників змінами в зовнішності.