За статистикою, депресія є основною причиною інвалідності в світі і другою за значимістю причиною смерті серед людей у віці 15-29 років. І правда, в епоху, коли живе людське спілкування замінено Інтернетом, все більше молодих людей вважає, що життя несправедливе, при цьому вони відчувають почуття стресу і заплутаності. На цьому грунті днями в США трапилася трагедія.

Так, за повідомленням росЗМІ, в понеділок в місті Ліберті в Південній Кароліні знайдена мертвою американська співачка Скайлер Хікс.

23-річну дівчину знайшли в будинку друга. Тіло Скайлер лежало у ванній на підлозі, а поруч з ним правоохоронці побачили наркотичні речовини. Це дозволило припустити, що співачка могла померти після передозування наркотиками.

Смерть Скайлер через соціальні мережі підтвердили вже її родичі - молодша сестра і мати Джоді.

"Моя красива, надзвичайно талановита, Весела сестра покинула цей світ. У мене розбите серце. Я буду сумувати за нею. Я буду сумувати за її голосом, за її теплими обіймами, за її жартами. Вона створювала музику, яка надихала тисячі людей. Вона так рано пішла з життя", - написала сестра співачки.

У свою чергу мати виконавиці, Джоді Хікс, розповіла, що її дочка останнім часом скаржилася на проблеми психічного характеру і, зокрема, депресію. Боротися з нею співачка намагалася за допомогою психоактивних речовин.

Конкретна причина відходу з життя Скайлер стане відома пізніше.

Цікавим є той факт, що кілька років тому Хікс мала проблеми з законом. Вона неодноразово піддавалася арешту в стані алкогольного сп'яніння. Крім того, в 2017 і 2018 роках її заарештовували за напад на членів сім'ї в нетверезому вигляді, а саме на рідну бабусю.

Співачка стала відомою після виступу у віці чотирнадцяти років на шоу America's Got Talent. Вона виконала власну пісню про втрату батька, якого не стало за кілька років до цього.

Її популярності в тому числі сприяло зовнішню схожість зі співачкою Селеною Гомес.

Раніше Hyser писав, що син актриси Ніни Ургант Андрій Ургант і її онук Іван Ургант на прощанні з артисткою в Александрінському театрі сиділи окремо.

Нагадавши, у мережі повідомили про те, що помер дуже відомий російський актор.