Популярний виконавець Володимир Дантес отримав струс мозку після святкування Дня народження кліпмейкера Таню Муіньо.

Як все сталося в своєму профілі в Instagram розповіла дружина музиканта не менш відома співачка Надя Дорофєєва.

За її словами свято закінчилося тим, що довелося викликати швидку допомогу для чоловіка. Все це сталося після закінчення вечірки в Одесі, на якій вони гуляли до 1:30 ночі.

Зірки повернулися в свій номер і лягли спати, а вранці Дантес вирішив сходити в окрему кімнату, але стан після випитих коктейлів дало про себе знати і він впав на землю.

Співачка в пості написала бачення ситуації очима Володимира і своїми очима. Дантес пише ,що"після гулянок рекомендує робити це сидячи". По всій видимості, земне тяжіння взяло верх і співак не зміг впоратися з собою спросоння.

Надя, почувши вранці гуркіт в туалеті, схопилася і не виявила поруч з собою чоловіка. Вона побігла в туалет і побачила його лежачого на кахлі без свідомості.

"Я кинулася його приводити до тями, але він лише тихенько стогнав. Я поливала його водою, била по щоках, намагалася підняти і в якийсь момент він просто завмер і перестав видавати звуки. Тут я навіть не хочу описувати про що я думала".

Вона написала, що довго не могла згадати номер швидкої, перебуваючи в шоковому стані, проте тільки їй прийшла в голову цифра "103", Володимир встав, пройшов повз неї і ліг в ліжко.

Дантес же розповів свою історію події. Коли він отямився, то побачив біля себе плачучу Надю. "Відкриваю очі - чомусь плаче Надя, я весь мокрий, і все це заважає мені спокійненько заснути, як і якась величезна шишка на потилиці, - розповів він. - Надя не могла заспокоїтися, тим самим заважала мені заснути, як і нудота, яка з'являлася кожен раз, коли я повертався".

"Загалом у лікарні нам сказали, що у Вови струс середньої тяжкості. Лікарі були хороші, як і вечірка", - написала артистка під фото, на якому подружжя відображене у святковому гримі.

Раніше Hyser писав про те, що Надя Дорофєєва похвалилася татуюванням в "ніжному" місці.

Також Hyser повідомляв, що Тарзан зізнався, за скільки готовий продати" голу " Наташу Королеву.

Нагадаємо, що внучка Ротару похвалилася вигинами прямо на вулиці.